hej@konstverkarna.se

Om oss

Vi skapar konst för både ditt hem och din trädgård

Det är vi som är Konstverkarna

Konstverkarna består av ett nätverk individuella konstnärer med olika inriktningar. Hos oss finner du konstverk av Jonas Dahlqvist och Inger Johnsson. Vi hoppas att du ska tycka om våra alster. Är du intresserad av beställa ett konstverk är du varmt välkommen att kontakta oss.

Konst för både ditt hem och din trädgård

Jonas Dahlqvist gör främst skulpturer i raku och stengodskeramik. Motiven är ofta hästar i en mycket personlig och abstrakt stil. Jonas målar även tavlor i akryl, gärna i starka och dramatiska färgkombinationer. Motiven är abstrakta och har en stark energi. Inger Johnsson gör gärna mjuka, runda hjärtan i raku-bränd keramik. De är omtyckta presenter vid dop, bröllop, Alla Hjärtans Dag, bemärkelsedagar och många andra tillfällen. Inger gör även exklusiva, handgjorda kuddar i skinn som skapar en personlig atmosfär till ditt hem.

Team Konstverkarna

En kort presentation av oss
Inger Johnsson

Inger Johnsson

Keramik | Skinn | Måleri

Modedesigner och modist i botten som arbetat i många år som designer inom skinnbranschen. I hennes sortiment finns bland annat handgjorda kuddar i skinn samt härtan och ljuslyktor i raku och stengods.

Jonas Dahlqvist

Raku | Keramik | Måleri

Jonas har gått enstaka kurser i måleri och keramik, men är i övrigt autodidakt. Freestylar i lyrisk spontanitet. Jonas konst finns även representerad på Keramiskt Center i Höganäs och hos Marietorp Ridsport i Löberöd.